Γνωρίστε την Fertikom

Γνωρίστε την Fertikom

Λίγα λόγια για την εταιρία μας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία Fertikom-Λιπάσματα Κομοτηνής ιδρύθηκε στην Κομοτηνή τον Φεβρουάριο του 2016 από τον Κο Σπαθάρα Ταρσούλη καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς λιπασμάτων με την υποστήριξη καταρτισμένου επιστημονικού δυναμικού καθώς και αξιόπιστων συνεργατών εντός και εκτός συνόρων. Η ευελιξία, η εμπειρία και το αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας έρχονται να δώσουν τις ενδεδειγμένες και συμφέρουσες γεωτεχνικές προτάσεις στον αγροτικό κόσμο σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον όπως είναι η παγκόσμια αγορά λιπασμάτων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το moto της εταιρίας «Σύγχρονα λιπάσματα για τον σύγχρονο Αγρότη» σηματοδοτεί την έμφαση μας στον τελικό αποδέκτη και στις ανάγκες της εποχής. Η φιλοσοφία της Fertikom και οι πυλώνες που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό για να πετύχει τους στόχους της είναι:

  • Καινοτομία προιόντων και υπηρεσιών
  • Κουλτούρα συνεργασίας και εμπιστοσύνης
  • Συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού
  • Επαγγελματισμός και αυτοβελτίωση

ΟΡΑΜΑ

Όραμα μας αποτελεί η απρόσκοπτη και αποτελεσματική τροφοδοσία των γεωπονικών καταστημάτων συνεργατών και του σύγχρονου αγρότη με προιόντα θρέψης υψηλής ανταποδοτικότητας και προστιθέμενης αξίας σεβόμενοι πάντοτε το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.